03/776.25.77
skip to the main content area of this page

Producten

Huidverzorging


 
huidverzorging

Aveda HuidverzorgingAveda bevestigt wat de mensen in de oudheid al wisten, met klinische en zintuiglijke testen die de kracht van de natuur bewijzen. Abeda garandeert zuiverhuid met revolutionaire protocols zoals ons Soil to BottleSM (van plant tot product) traceersysteem. Voor huidverzorging afkomstig uit het hart van de wetenschap : de natuur. Aveda huidverzorgende producten en professionele behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans in uw huid en lichaam volgens de Ayurvedische principes. Aveda noemt dit 'Elemental Nature'.

Aveda Elemental Nature
elementsymbool vooruw huidtype
RuimteExpansieNormaal tot droog
LuchtBewegingDroog tot vochtarm
VuurVeranderingGevoelig
AardeMaterieVet,acne
WaterVerbindingNormaal tot vet
arrow Meer

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven. Van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid. Niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

© Aveda Corporation

"Wij geloven dat er geen verantwoord alternatief is voor zakendoen op een milieuvriendelijke en duurzame manier en wij beschouwen deze uitdaging als een bescherming van de biodiversiteit."

Aveda Environmental Sustainability policy